Milka LogoVacuta Milka
Produse de sezonCauta     Cauta
home
 
Produse de sezon

Toata lumea asteapta cu nerabdare sosirea sarbatorilor cu momentele lor speciale: impodobirea bradului de Craciun, vacanta mult visata sau pur si simplu clipele petrecute impreuna cu cei dragi.
Pentru a face toate aceste momente si mai deosebite, Milka te invita sa gusti produsele special create pentru sarbatorile de iarna.

Bucura-te impreuna cu cei dragi gustand cele doua retete de ciocolata pregatite special de Milka pentru sarbatorile de iarna :Milka Bratapfel 100g
Milka Bratapfel 100g
Milka Bratapfel, in care ciocolata Milka se combina delicios cu gustul dulce-acrisor de mar copt cu scortisoara si migdale crocante
Weihnacht
Milka Weihnacht 100g
ciocolata fina cu lapte din Alpi cu ingrediente de sarbatoare – portocale, alune de padure, migdale, scortisoara, cuisoare - intr-o combinatie care iti vor aminti de gustul de turta dulce al copilariei.
Bratapfel
Milka Bratapfel 250g
In varianta de 250g, cu elemente scoase in relief si scris aurit, sunt cel mai fin cadou de sarbatori si au suficienta ciocolata sa ii sature si pe cei mai pofticiosi.
Milka Weihnachten 250g
Milka Weihnacht 250g


Milka Bomboane de Pom
Bomboane de Pom 380g
Pentru decorarea bradului de Craciun Milka iti aduce cele mai fine bomboane de pom, cu 3 retete unice: cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi si crema de turta dulce, crema trufa de migdale sau ciocolata amaruie cu visine.
Mos Craciun
Mos Craciun 235g
Special pentru cei mici Milka iti ofera figurine Mos Craciun din cea mai fina ciocolata Milka cu lapte din Alpi. 
Pachtet
Pachet cadou cu figurine 195g
Figurine din cea mai fina ciocolata Milka, in forme deosebite, de sarbatoare
pachtet145g
Pachet cadou cu figurine si cana 145g Figurine din ciocolata Milka, pentru incantarea celor mici si a celor mari, deopotriva


Globulete
Globulete Noisette 112.5g
Din cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi, cu crema de alune, pentru un brad bogat si copii incantati
Click aici pentru 
Informatii nutritionale  


Termeni si conditii de utilizare - Politica de confidentialitate - Politica de cookies - Harta site
© 2015 Mondelez România SA
Site-uri Mondelez