Milka LogoVacuta Milka
Promotia "Vino cu Milka in Alpi!"Cauta     Cauta
home
 
Promotia "Vino cu Milka in Alpi!"1
Cine poate participa la promotia “Vino cu Milka in Alpi”?
Campania promotionala este deschisa tuturor rezidentilor din Romania, persoane care se prezinta la locul de desfasurare a evenimentului cu un ambalaj al oricarui produs Milka participant la promotie, in ziua de desfasurare a Festivalului Milka, intre orele 10:00 si 18:00
2
Ce produse participa la promotie?
La aceasta campanie participa toate produsele din portofoliul Milka, astfel: Milka Lapte 100g, Milka Alune de padure 100g, Milka Alune si stafide 100g, Milka Alba 100g, Milka Frisca 100g, Milka Iaurt si capsuni 100g, Milka Caramel 100g, Milka Dessert au chocolat 100g, Milka Noisette 100g, Milka Happy Cow 100g, Milka Diet 100g, Milka Luflee Lapte 100g, Milka Luflee Noisette 100g, Milka Lapte 250g, Milka Alune intregi 250g, Milka Alune si stafide 250g, Milka Milkinis 85g, Milka M-Joy Lapte 70g, Milka M-Joy Alune 70g, Milka M-Joy Alune 38,5g, Milka M-Joy Migdale 38,5g, Praline I Love Milka Alune 120g, Praline I Love Milka Capsuni 120g, Praline I Love Milka Alune 150g (in forma de inima), Praline Lila Collection 260g.
3
Cum pot participa la promotie?
Vino la festivalul Milka cu ambalajul oricarui produs Milka participant la promotie si depune talonul de participare completat cu datele tale personale si ambalajul in urnele special amenajate. Un reprezentant al Organizatorului va atesta dreptul de participare la promotie prin aplicarea pe talonul de participare a stampilei “Ambalaj depus”.
Cupoanele de participare depuse in afara perioadei de participare (intre orele 10:00 si 18:00, in fiecare zi de desfasurare a evenimentului) sau care nu au aplicata stampila “Ambalaj depus” nu sunt considerate valide si nu vor participa la tragerea la sorti.
4
Ce pot castiga?
Vacuta Milka ofera 40 de cadouri Milka si o excursie in Alpi pentru patru persoane. Fiecare cadou Milka va consta in un rucsac alpin Milka, o sapca Milka M-Joy, un camion-jucarie Milka, un breloc Vacuta Milka, o cutie de praline Lila Collection, o cutie de praline I Love Milka in forma de inima, o tableta Milka Lapte 250g, o tableta Milka Alune intregi 250g, o tableta Milka Alune si stafide 250g, o tableta Milka Luflee Lapte 100g, o tableta Milka Luflee Noisette 100g, doua tablete Milka Caramel 100g, doua tablete Milka Dessert au chocolat 100g, o tableta Milka Milkinis 85g.
5
Cum se castiga?
La finalul fiecarei zile de eveniment, ora 18:00, (pentru Bucuresti, la finalul celei de-a doua zile de eveniment), reprezentanţii Organizatorului vor trage la sorţi 5 castigatori pentru fiecare oras. Fiecare dintre cei cinci castigatori va primi un cadou Milka si va avea sansa de a participa la tragerea la sorti finala. Tragerea la sorti finala va avea loc la Iasi, in data de 15 aprilie, la ora 19:00, premiul cel mare constand intr-o excurie in Alpi pentru patru persoane (familie).
6
Cum primesc premiul?
Premiile in produse Milka pot fi ridicate pe loc sau vor fi trimise de Organizator pe adresa participantului, in 30 de zile lucratoare de la data confirmarii telefonice. Excursia in Alpi se va desfasura in luna octombrie 2007, castigatorul va fi contactat telefonic de catre Organizator pentru stabilirea detaliilor si pentru a intra in posesia premiului.
7
Unde pot gasi regulamentul oficial al promotiei?
Poti gasi aici regulamentul oficial al promotiei “Vino cu Milka in Alpi”.

Termeni si conditii de utilizare - Politica de confidentialitate - Politica de cookies - Harta site
© 2015 Mondelez România SA
Site-uri Mondelez