Pralinele Milka Moments sunt disponibile în 4 variante delicioase

Milka Moments - ciocolata ta preferată Milka, în format de praline ambalate individual.


Indiferent că alegi Milka Moments mix 97g, Milka Moments mix 169g, Milka Moments mix cu alune 169g sau Milka Moments OREO 92g – bucură-te de gusturile tale preferate Milka, ideale pentru răsfățul tău zilnic sau pentru a fi împărțite cu cei dragi.

img

Pralinele Milka Moments sunt disponibile în 4 variante delicioase

Milka Moments Mix 97g

Fiecare are preferințele sale. De aceea, pralinele Milka Moments Mix 97g reprezintă alegerea perfectă pentru a fi împărțită cu cei dragi, familie sau prieteni. Descoperă gusturile delicioase din Milka Moments Mix 97g: lapte alpin, alune întregi și caramel, Oreo, caramel, alune întregi.

Milka Moments OREO 92g

Atunci când ciocolata cu lapte fină întâlnește biscuiții crocanți cu cacao Oreo, apar ca prin magie pralinele Milka Moments OREO 92g. Bucură-te de combinația delicioasă de gusturi Milka și OREO, în format de praline ambalate individual. Ideale pt a fi savurate sau împărțite cu cei dragi, familia sau prietenii.

Milka Moments Mix 169g

Fiecare are preferințele sale. De aceea, pralinele Milka Moments Mix 169g reprezintă alegerea perfectă pentru a fi împărțită cu cei dragi, familie sau prieteni. Descoperă gusturile delicioase din Milka Moments Mix 169g: lapte alpin, alune întregi și caramel, Oreo, caramel, alune întregi. Oricine își poate găsi gustul preferat în cutia de praline Milka Moments Mix 169g.

Milka Moments mix cu alune 169g

Ești fan al alunelor crocante, învelite în ciocolata fină Milka, cu lapte din Alpi? Atunci Milka Moments mix cu alune este alegerea potrivită pentru tine! Pralinele sunt ambalate individual și conțin ingrediente delicioase: alune întregi cu caramel și alune întregi, învelite în delicioasa ciocolată Milka - special pentru a fi savurate sau împărțite cu cei dragi, familia sau prietenii.

Descoperă noutățile MilkaNOU